Scroll down

IN DE ONMIDDELLIJKE NABIJHEID VAN 3 UNIEKE GROENE ZONES.

WEILAND is een kleinschalig en kwaliteitsvol project met 13 zonnige appartementen op korte wandelafstand van 3 unieke groene zones : het weiland Hoogveld/Hogenbos (4 ha) dat grenst aan de appartementen, het Wilderbos (8 ha) en het Scheutbos (50 ha).

Het nieuwbouwproject WEILAND garandeert u een residentiële topligging op het einde van een doodlopend straatje, met een uniek open zicht op het groene weiland Hoogveld naast ons project.

Op wandelafstand vindt u een ruime keuze aan lokale handelszaken & supermarkten, en openbaar vervoer met tram 82 (op 550 m) en bus 20 (op 350 m). Via het A. Schweizerplein (op 15 min te voet) is er eveneens verbinding met tram 19 en bus 20. Perfecte bereikbaarheid via de Brusselse ring (7 min naar afrit 12).

Licht en ruimte, een ideale combinatie

Licht en ruimte, een ideale combinatie

WEILAND is een kleinschalig en kwaliteitsvol project met 13 ruime appartementen, zon-georiënteerde, ruime terrassen en/of privatieve tuinen, eigen kelder en ondergrondse parkeerplaats. Deze stijlvolle appartementen worden gebouwd met respect voor alle eisen inzake energiezuinig wonen met doorgedreven thermische isolatie en performante technische installaties. De binnenafwerking van ieder appartement is volledig naar eigen keuze volgens het lastenboek.

Goede architectuur maakt iedereen gelukkig.

Onze troeven

Meer info